Aktiviteter


Workshop 2 with Ungdomsrådet

Andre design workshop med Ungdomsrådet

I februar hadde vi den andre workshopen med den flotte gjengen på Ahus. Ungdomsrådet gav oss tilbakemeldinger på designforslag og nye metoder. Tradisjonen tro, spiste vi pizza og Maggies magiske boller til dessert.

Vil du vite mer om hva som skjedde på workshopene? Vi har laget en flott brosjyre som oppsummerer de to første workshopene med Ungdomsrådet. Klikk her for å lese rapporten vår..

Vil du lese mer om workshopene og hva masterstudentene fikk til kan du lese deres masteroppgaver!

Bachelor studenter prosjekt på Ahus sykehus

Studentprosjekt

Den 4. oktober var en gruppe bachelor studenter på Ahus for å teste en app for unge pasienter som vil lære litt mer om Barne- og ungdomsklinikken

Vil du lese mer om hva vi har jobbet med? Gå til:

Workshop with Ungdomsrådet

Design workshop med Ungdomsrådet

Den 10. oktober møtte vi en fantastisk gjeng på Ahus. Ungdomsrådet tok del i vår workshop om personverninnstillinger, informert samtykke på nettet, deling på nettet, og kule sosiale medier. Vi spiste pizza og Maggies deilige muffins til dessert.

Vil du lese mer om hva masterstudentene og Ungsdomsrådet har jobbet med i workshopen? Gå til:

Teenage patient at CHEO

Design av et lukket sosialt nettverk for unge pasienter på CHEO

I løpet av sommeren 2013, Maja, en av KULU forskere, implemnterte en studie ved Children's Hospital of Eastern Ontario (CHEO). Hun møtter 20 ungdommer mellom 13 og 18 år som deltok i to aktiviteter: Hvordan møter du de viktigste menneskene i ditt liv og Hva er kule funksjoner for et lukket sosialt nettsted for unge pasienter

Vil du vite mer om eller har du deltatt i denne studien og ønsker å vite hva som har skjedd med dine bidrag? Gå til: